2 juli 2015 – Via het isolatie-inkoopcollectief Winst uit je Woning heeft SHW Isolatie de eerste geïsoleerde woning in Leeuwarden opgeleverd. Winst uit je Woning werkt samen met de gemeente Leeuwarden om een grootschalige CO2-reductie van de bestaande bouw te realiseren.

In aanwezigheid van wethouder Isabelle Diks van Duurzaamheid is de eerste woning in Leeuwarden op 2 juli geïsoleerd. Het is de eerste woning in een reeks van in totaal 270 woningen in de gemeenten Leeuwarden die worden geïsoleerd met spouwmuur- en/of vloerisolatie. Wethouder Diks: “Mooi dat we een marktinitiatief van één van onze SLIM partners hebben kunnen faciliteren. Dit is de rol die wij als gemeente zoeken.”

Winst uit je Woning organiseert gezamenlijke isolatie-inkoopacties in diverse Nederlandse gemeentes. Door schaalgrootte en efficiëntie ontstaat er een prijsvoordeel voor woningeigenaren. Hierdoor wordt isoleren aantrekkelijker gemaakt. Alle isolatiesystemen worden veilig en tegen de hoogste kwaliteitsstandaard aangebracht. Winst uit je Woning biedt hiermee kwaliteit tegen een scherpe prijs.

SHW Isolatie is voor het isoleren van de spouwmuur de exclusieve isolatiepartner van Winst uit je Woning en voert daarnaast samen met een andere organisatie de vloerisolatie uit. Van de 2100 voorinschrijvingen is SHW Isolatie momenteel bezig met het isoleren van circa 500 woningen. De woning in Leeuwarden die op 2 juli geïsoleerd is, is de eerste woning in de reeks in deze gemeente.

De vloer van deze woning is geïsoleerd met Isofekt®PLUS, een innovatief spuitsysteem. Isofekt®PLUS onder de vloer zorgt ervoor dat de vloer voor de bewoners veel aangenamer aanvoelt. De doorstroom van kou vanuit de grond wordt geblokkeerd zodat de woningeigenaren geen last meer hebben van koude voeten. Isofekt®PLUS is naadloos, luchtdicht en kan niet inkrimpen of verzakken.

Winst uit je Woning LeeuwardenDSCF5024