Vacature: onderzoeksstage verstevigend isolatieproduct
Home / Vacature: onderzoeksstage verstevigend isolatieproduct

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die voor ons een uniek businessplan opzet. Wij willen een nieuw isolatieproduct in de markt zetten dat een hoge isolatiewaarde in de spouwmuur combineert met het verstevigen van de muur (in aardbevingsgebied). Het is belangrijk dat dit product schokken op kan vangen waardoor woningen, in het ergste geval, alleen opnieuw gevoegd hoeven te worden. Jij gaat een hele sterke business case voor ons neer zetten die wij kunnen indienen bij de pilot actie Fast Track to Innovation (FTI).

Tegelijk met het schrijven van het businessplan werk je aan het indienen van een subsidie-aanvraag. Met deze subsidie willen de mogelijkheid creëren om onderzoek te doen of het product daadwerkelijk beschermt tegen aardbevingen en in welke mate. Ook willen we het gebruiken om de benodigde certificaten en goedkeuringen te krijgen om met dit product gebouwen te mogen beschermen tegen aardbevingen. Je gaat je verdiepen in welke subsidie voor ons van toepassing is en welke verplichtingen en deadlines er aan het verkrijgen van de subsidie zitten. Voorbeelden van subsidies zijn “Horizon 2020”, “MIT-REGELING 2016”, “KENNIS EN INNOVATIE (KEI)” en “Programma Innovatief en Duurzaam MKB Groningen”

Voor deze stageplek is het essentieel dat je volgens richtlijnen kunt werken, deadlines kunt halen en resultaatgericht bent. Ben jij die doelgerichte stagiair die voor ons stappen kan zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we verwachten 

  • Student of starter

  • Opleiding IBMS, MER of (commerciële) economie op HBO/WO-niveau

  • Analytisch sterk en een onderzoekende houding

  • Sterk in planning en organisatie

  • Zowel zelfstandig als een echte team player

  • Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  • Resultaatgericht kunnen werken

Wat we jou bieden 

Een fijne werkplek waar je echt het verschil kunt maken door een ijzersterk businessplan te ontwikkelen die wij kunnen indienen om subsidie te ontvangen. De stageperiode kan uiteenlopen van minimaal 3 maanden tot maximaal een jaar. Hoogte stagevergoeding en uren per week in overleg.

Bedrijfsprofiel

SHW Isolatie is een innovatieve specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van duurzame isolatie en industriële coatings voor alle denkbare toepassingen in de woningbouw- en vastgoedsector, in de industrie en scheepvaart en in de off-shore en de agrarische sector. Ons bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen, een positieve werksfeer en een goede band tussen de medewerkers. Wij hechten veel waarde aan goed en intensief collegiaal contact en aan een constante proactieve ondersteuning van de buitendienstmedewerkers. Onze medewerkers werken verspreid op diverse locaties in het land.

Standplaats functie: Veendam

Solliciteren? 

Neem dan snel contact met ons op! Je kunt je sollicitatie richten aan Niels Grozema.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze vacature