3 november 2015 – SHW Isolatie is van 3 t/m 6 november aanwezig op de maritieme beurs Europort te Ahoy. Kom langs en laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Europort ‘Exhibition for maritime technology’ is de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. Europort heeft een sterke focus op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten.

SHW Isolatie is aanwezig om u te vertellen over de isolatie- en coating mogelijkheden voor uw bedrijf. Of u nu een oplossing zoekt voor uw rederij, scheepstimmerbedrijf of architectenbureau, SHW Isolatie heeft de kennis en ervaring in huis om u gedurende het gehele proces bij uw scheepsisolatie- en coatingvraagstukken te ondersteunen. Daarnaast kunnen wij u gericht adviseren op het gebied van energiebesparing. SHW Isolatie is, net als Europort, gevestigd op een steenworp afstand van de Rotterdamse haven en dat kunt u merken! Er is op het gebied van scheepsisolatie vaak meer mogelijk dan u denkt.

Lees hier meer over Europort.

Advies ontvangen over isolatie en coating?

Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.