SHW Isolatie BV is een innovatieve specialist en ervaringsdeskundige op het gebied van duurzame isolatie en industriële coatings voor alle denkbare toepassingen in de industrie, scheepvaart en off-shore. We leveren maatwerk en denken in het hele traject met onze veelzijdige opdrachtgevers mee. Van het geven van advies over de meest geschikte materialen en applicatiemethoden tot het daadwerkelijk aanbrengen van de isolatie of coating.

SHW Isolatie BV staat garant voor hoogstaande kwaliteit en veiligheid. Wij werken daarom onder certificaat en uitsluitend met deskundig en goed opgeleid personeel. Wij maken gebruik van de meest innovatieve en duurzame materialen en apparatuur, die voldoen aan de laatste voorschriften en richtlijnen en we werken samen met betrouwbare partners die dezelfde service, kwaliteit en duurzaamheid nastreven als wij.

SHW Isolatie BV is gecertificeerd bij Insula.

Vestigingen SHW Isolatie

SHW Isolatie heeft twee vestigingen: SHW Isolatie Zuid in Oud-Beijerland en SHW Isolatie Noord in Veendam. Door vanuit twee locaties onze kennis en middelen te delen kunnen we onze relaties beter van dienst zijn.

Onze kennis en ervaring

SHW Isolatie heeft veel ervaring met zeer uiteenlopende isolatie- en coatingvraagstukken in zowel binnen- als buitenland. Wij richten ons op innovatieve en alternatieve technieken voor het ter plekke aanbrengen van isolatie- en afdichtingsmateriaal. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om projecten waarbij standaarden gerealiseerd moeten worden of om complexe vraagstukken waarbij een meer dan flexibele instelling vereist is. Een ingewikkeld project vraagt om alternatieve methodes. Methodes die wij tot in de puntjes beheersen.