Jachtisolatie
Home / Jachtisolatie
DSC00016-1024x768.jpg

Bij SHW Isolatie zijn we experts in jachtisolatie & het isoleren van boten/schepen. Veel watersporters ondervinden in het voor- en naseizoen hinder van condensvorming in hun jacht of boot, vooral wanneer het koud of nat is buiten. Door isolatieschuim (Isofekt®PLUS) op de romp te sprayen wordt een laag verkregen die condensvorming op de scheepshuid tegengaat en daarnaast zorgt voor een optimale isolatie. Dankzij deze laag wordt overdag de warmte-instraling aanzienlijk beperkt en wordt voorkomen dat zich in de nacht condens kan vormen. Zo haalt u het beste uit uw boot of jacht. Het spuitschuim kan door SHW Isolatie moeiteloos tussen de scheepsspanten gespoten worden.

Hoe werkt het?

Het isoleren van een jacht of boot kan, met de juiste machines, verrassend snel uitgevoerd worden. Onze medewerkers gebruiken een speciale spuit op uw scheepsromp die het isolatiemateriaal plaatst. Dit materiaal is, eenmaal gehard, ontzettend goed in het vasthouden van warmte & is daarnaat vochtbestendig. Doordat het materiaal weinig ruimte opneemt is het daarna eventueel mogelijk het materiaal af te dekken. Wanneer uw boot of jacht eenmaal geïsoleerd is merkt u het verschil direct. Er vormt minder condens, het vaartuig heeft een stabielere temperatuur.

SHW Isolatie: isolatie voor elk vaartuig

Bij SHW hebben we ervaring met het isoleren van elk vaartuig, groot of klein. Of het nou gaat om een plezierjacht, boot, containerschip of zelfs cruiseschip. Wij weten precies wat er moet gebeuren en kunnen het werk snel & efficient uitvoeren.

Isoleren van plezierjachten

Er is niets vervelender dan te beschikken over een prachtig jacht en vervolgens last te hebben van vochtproblemen en/of grote temperatuurverschillen onder het dek. Ontzettend zonde, want dit probleem valt vrij makkelijk te verhelpen en hoeft niet veel te kosten. Echter krijgen we vaak de vraag wat het effect is op het uiterlijk van isolatie in een jacht. Want het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom maken wij altijd gebruik van materialen die zeer weinig ruimte opnemen en daardoor makkelijk afgedekt en/of verborgen kunnen worden achter een scheidingswand.

Isoleren van boten & schepen

Ook voor boten & schepen kunt u bij SHW isolatie terecht. Dit geldt voor zowel particuliere als grote, industriële, vrachtschepen. In principe blijft het werk grotendeels hetzelfde. Ook hier maken wij gebruik van dezelfde spray, al kan het wel voorkomen dat wij ook aanraden een beschermende coating te laten aanbrengen. Dit is met name voor grote schepen zeer belangrijk om stootschade en/of waterschade te voorkomen.

Waarom uw jacht of boot isoleren met SHW?

Hoewel het isoleren van een boot met de juiste machines/mankracht vrij snel uitgevoerd kan worden is er wel sprake van zeer precies werk. Een paar centimeter niet geïsoleerd betekent immers dat het effect van de gehele isolatielaag al een stuk minder is. Bij SHW Isolatie kiezen we daarom altijd voor kwaliteit. Dit ziet u terug in onze uitgebreide lijst met certificaten, ons ervaren & nederlandstalig personeel en ons vrijblijvende (en productonafhankelijke!) advies. Uiteraard doen we dit tegen zo scherp mogelijke prijzen. Kortom: door uw jacht/boot te laten isoleren door SHW kiest u voor hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor isolatie in uw jacht of boot? Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk vrijblijvend advies opvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.