Home Gietisolatie in grootste drijvende complex ter wereld
Gietisolatie in grootste drijvende complex ter wereld

Projectomschrijving

SHW Isolatie heeft in Zuid-Korea onderdelen van de Shell Prelude geïsoleerd, een drijvende LNG-fabriek op zee. De voornaamste reden om hier isolatie toe te passen, is om geluidsoverdracht tussen verdiepingen te verminderen.

e Prelude FLNG, gebouwd in opdracht van Shell, is het eerste drijvende complex waar aardgas wordt omgezet in vloeibaar aardgas. Het komt boven het gasveld Prelude te liggen, bijna 500 kilometer ten noordoosten van Broome (West-Australië). Het is een immens project, waarbij onderdelen over de hele wereld gemaakt worden. Een sleutellocatie in dit project is Geoje in Zuid-Korea, waar de drijvende constructie wordt gebouwd. Hier hebben de isolatiewerkzaamheden door SHW Isolatie ook plaatsgevonden.

Gietisolatie Shell Prelude

Bron: Shell

Twee base plates van de Shell Prelude zijn door ons van isolatie voorzien. Middels de giettechniek zijn de kokers van de plates, met een totale inhoud van 12 m3, met PUR geïsoleerd. De isolatie is toegepast om geluidswering te creëren. Zo is het voor de bemanning veel prettiger werken, omdat de machines op de base plates minder geluid doorgeven aan de vloer.

Veiligheid en kwaliteit isoleren

Shell hanteert de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. Samen met onderaannemers wordt er continu aandacht besteed aan een veilige werkomgeving. Veiligheid en kwaliteit zijn tevens kernwaarden voor SHW Isolatie. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en worden getraind om isolatie naar de hoogste maatstaven toe te kunnen passen.

Projectgegevens

Materiaal isolatie: Isofekt®PLUS


Oppervlakte: 2 x 6 m3

CONTACT

SHW Isolatie
De Vriesstraat 20
3261 PC , Oud-Beijerland

SHW Isolatie
Transportweg 33
9645 KZ Veendam

VOLG SHW ISOLATIE

  • Facebook
  • Twitter

SNEL NAAR...

©2020 SHW isolatie | All Rights Reserved |