Home / Coatingoplossing
Coatingoplossingen

Coating grote oppervlakken met Polyurea

SHW Isolatie heeft veel ervaring met coatingvraagstukken binnen de (petro)chemische industrie, scheepvaart, woningbouw en vastgoedsector. Wij gebruiken een hoogwaardige 2-component spraycoating, Polyurea Hotspray, die veelal ter plaatse wordt aangebracht. Polyurea Hotspray onderscheid zich van rolcoatings door de snelle droogtijd en de kwaliteit. Afhankelijk van de toepassing en de gewenste eigenschappen zijn de coatings o.a. bestand tegen opstaand water, corrosie, zuren, chemicaliën, logen, oliën, zoutoplossingen, hitte en verkleuring door UV-belasting. Hierdoor is uw oppervlak goed beschermd en voorkomt u schade.

SHW heeft ervaring met coating in verschillende branches:

pic-199x280.jpg

Afdichting en bescherming oppervlakken met Polyurea

Polyurea is perfect voor het afdichten en beschermen van allerlei oppervlakken. SHW Isolatie maakt gebruik van twee verschillende systemen: het polyurethaan-elastomeer en het polyurea-elastomeer. Dit materiaal wordt onder hoge druk in twee componenten makkelijk aangebracht op grote oppervlakken. Na een zeer korte uithardingstijd ontstaat er direct een naad- en voegloos oppervlak. Polyurea Hotspray heeft een hoge slijtvastheid, treksterkte en elasticiteit en gaat daardoor slijtage tegen. Daarnaast is de kunststof chemisch resistent, vloeistofdicht en scheur overbruggend. Dit materiaal kan in meerdere diktes en spuitgangen aangebracht worden.

De voordelen van coating met Polyurea

  • Snelle bescherming van grote oppervlakken in alle soorten & maten

  • Bestendig tegen externe invloeden (stoten, vocht, extreem weer etc.)

  • Geschikt voor levensmiddelenindustrie (antibacterieel)

Benieuwd naar de mogelijkheden? – Vraag offerte/advies aan

Meer weten over de mogelijkheden van het toepassen van Polyurea Hotspray in uw project? Omdat elk project anders is kunt u het beste ons contactformulier invullen. Afhankelijk van uw wensen zullen we dan zo snel mogelijk contact opnemen en een offerte of advies op maat verstrekken.