Coating Landbouw & levensmiddelenindustrie
Home / Coating Landbouw & levensmiddelenindustrie

Coating in de Scheepvaart & Offshore

SHW is specialist in maritieme coatingoplossingen

Of het nou gaat om schepen, offshore platformen of andere maritieme structuren; SHW kan u helpen met het aanbrengen van beschermende coating. Al jaren werken wij in de scheepvaart wereldwijd aan grote coatingprojecten. Van boorplatform tot cruiseschip tot privéjacht. Wij kiezen hierbij voor de hoogste kwaliteit dankzij ons gebruik van polyurea hotspray. Door het gebruik van dit materiaal voorkomt u waterschade, roest en andere praktische problemen.

Gelijk contact opnemen? Klik hier

Polyurea coating in de scheepvaart

Een boot brengt vaak zijn hele leven door in het water, het is dan ook logisch dat alles aan zowel de binnen als buitenkant goed beschermd moet zijn tegen vocht. Velen bedenken echter te laat dat er op een boot ook geleefd/gewerkt wordt, en er daarom ook sprake moet zijn van andere bescherming. Denk bijvoorbeeld bij het voorkomen van schade aan uw dek tijdens een zware storm door een schuivende lading. Wij weten door jarenlange ervaring met het isoleren & coaten van boten/schepen precies hoe we uw boot het beste kunnen beschermen.

Polyurea coating voor offshore platformen

Een offshore platform en/of bouwstructuur moet jarenlang tegen een stootje kunnen. Waar boten immers de zwaarste stormen vaak kunnen ontwijken, is dit voor een platform niet mogelijk. Daarom moet de coating op deze platformen van de allerhoogste kwaliteit zijn. Wij doen dit door gebruik te maken van twee verschillende componenten die samen een nagenoeg onverwoestbare barriëre vormen voor water, zout, zuur, bacteriën (alg) & de zon.

Overige (maritieme) toepassingen

Heeft u een ander maritiem project en vraagt u zich af wat de mogelijkheden van polyurea hotspray zijn? Grote kans dat wij u kunnen helpen met uw project. Bel of laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact voor een oplossing op maat.

Offerte/advies opvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden of gelijk een prijsindicatie aanvragen? Neem contact met ons op of bel gelijk naar 0186–625900 (Zuid NL) of 0598–717170 (Noord NL). Wij zullen dan zo snel mogelijk een gepast voorstel doen of een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken.