Coating Landbouw & levensmiddelenindustrie
Home / Coating Landbouw & levensmiddelenindustrie

Coating in de landbouw & levensmiddelenindustrie

Antibacteriële & beschermende polyurea coating

In de landbouw en levensmiddelenindustrie is hygiëne & voedselveiligheid vanzelfsprekend ontzettend belangrijk. Bij SHW kunnen wij u helpen met het bereiken van de hoogste certificaten door het aanbrengen van polyurea coating. Deze beschermlaag is stootvast, vochtafstotend, antibacterieel en zuurbestendig. Dit maakt polyurea een ideaal materiaal voor toepassing in de agrarische sector en andere verwerkers van voedingsmiddelen/organisch materiaal.

SHW in de landbouw & agrarische sector

In Nederland stelt de overheid hoge eisen aan onze boeren, veehouders, slachthuizen & andere verwerkers van voedsel. Bij SHW isolatie zijn we hier vaak mee in aanraking gekomen bij grote isolatie of coatingsprojecten. Daarom kunnen we tegen een scherpe prijs de allerhoogste kwaliteit van isolatie en coating leveren in deze branche.

Toepassingen polyurea coating in de landbouw

Coating is in de landbouw vooral belangrijk in ruimtes waar organisch materiaal wordt opgeslagen. Denk aan koelcellen, containers, silo’s en nog veel meer. Uw handelswaar moet immers goed beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf, zelfs bacterieën krijgen geen kans. Maakt u gebruik van machines of voertuigen die blootgesteld worden aan dezelfde omstandigheden? Ook dan kunnen we een beschermlaag aanbrengen.

Polyurea coating in de levensmiddelenindustrie

Het produceren, (tijdelijk) opslaan en verwerken van levensmiddelen is logischerwijs een proces wat niet door andere invloeden verstoord mag worden. Bacteriën zijn daarbij met de strenge Nederlandse voorschriften de grootste uitdaging. Door polyurea hotspray te gebruiken ontstaat een waterdichte, stootvaste en antibacteriële laag. Hierdoor voorkomt u het bederven van de levensmiddelen en/of ingrediënten.

Coating offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of bel gelijk voor een advies op maat naar 0186 – 625 900 (Zuid) of 0598 – 717 170 (Noord).

*Uiteraard werken wij altijd met maatwerk oplossingen, voor een prijsindicatie kan het daarom nodig zijn dat wij eerst uw locatie bezoeken.