Coating bouw & industrie
Home /  Coating bouw & industrie

Coating in de bouw & industrie met Polyurea

SHW is expert in het aanbrengen van beschermende coating

Bij SHW hebben we jarenlange ervaring met het aanbrengen van coating in de bouw & industrie. Dit doen wij met oog voor de kleinste details en het gebruik van de beste materialen. Daarom maken wij gebruik van het nieuwe materiaal “polyurea hotspray”. Met hulp van dit materiaal en ons eigen ervaren personeel kunnen wij u helpen met alle coatingoplossingen. Of het nu gaat om het coaten van het olympisch stadion in Amsterdam of het coaten van een fabrieksvloer: wij voeren het secuur & snel uit.

Toepassingen in de bouw & constructie:

In de bouw is het einddoel natuurlijk het opleveren van een woning, pand of structuur dat nog tientallen jaren meegaat. Om dit te bereiken is het vaak nodig om oppervlakken te beschermen tegen vocht, stootschade, zout en andere (soms extreme) omstandigheden. Door het aanbrengen van polyurea hotspray in verschillende diktes/spuigaten kunnen wij u in al deze situaties helpen. Dit doen wij in alle vertakkingen van de bouw (constructie, nieuwbouw etc.) en voor projecten van alle groottes.

Ook bedrijfsbusjes, wagens & andere machines die voor zwaar werk ingezet worden moeten vaak beschermd worden. Benieuwd wat we hierin voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ook onze pagina over laadbak bescherming.

Industriële toepassingen van polyurea coating

Een fabriek of fabrieksmachine krijgt het gedurende de jaren vaak zwaar te verduren. Denk aan waterschade, grote temperatuurverschillen, blootstelling aan zout/zuur en meer. Door deze oppervlakken te beschermen met polyurea voorkomt u schade aan uw apparatuur, fabriek en daarmee ook uw mensen. Veilige apparatuur is immers cruciaal voor een veilige werkomgeving en om aan de juiste keuringsvoorschriften te voldoen. Benieuwd naar de mogelijkheden van industriële coating? Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen/contact opnemen

Heeft u een bouwproject of industrieel project waar coating voor vereist is? Neem gerust contact op, wij doen dan zo snel mogelijk een passend voorstel. Liever de mogelijkheden telefonisch bespreken? U kunt ons alle werkdagen bereiken op 0186 – 625 900 (Zuid Nederland) of 0598 – 717 170 (Noord Nederland).