Betonbescherming
Home / Betonbescherming

Betonbescherming voor grote projecten kan het beste uitgevoerd worden met coating. SHW Isolatie biedt hoogwaardige coatingoplossingen (COPU) voor het beschermen van beton tegen onder andere zuren, logen en vuil. COPU legt een vloeistofdichte en naadloze laag over het beton dat zorgt dat het oppervlak slijtvast is en dus erg lang meegaat. Bovendien is het op oppervlak op deze manier eenvoudig te reinigen. Kortom: coating een ideale manier om uw betonnen structuur te beschermen.

Gelijk een advies ontvangen? Bel of neem contact op en wij reageren zo snel mogelijk.

Olympisch-stadion-150x150.jpg

Betonbescherming
Olympisch Stadion Amsterdam

Waarom kiezen voor coating?

Wanneer u kiest voor onze oplossing voor betonbescherming bent u zeker van:

  • Een slijtvast & makkelijk te reinigen oppervlak

  • Een stootvast & weersbestendig oppervlak

  • Een efficiënte (en snelle) uitvoering

  • Een oplossing die levenslang meegaat

Door de coating te laten plaatsen door de experts van SHW bent u bovendien verzekerd van een scherpe offerte & profiteert u van jarenlange ervaring met het gebruik van coating.

Vraag offerte/vrijblijvend advies op

Meer weten over de mogelijkheden of al 100% overtuigd van uw keuze voor coating? Onze experts helpen u graag verder. Neem contact op voor een offerte en/of advies op maat (op locatie) of bel voor een vrijblijvend advies.

Voorbeeldproject betonbescherming: Olympisch stadion Amsterdam

Een mooi voorbeeld van betonbescherming is het project in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Deze ‘stenen sportstad’ stamt uit 1928 en is tegenwoordig een centrum voor nationale en internationale evenementen. SHW Isolatie heeft hier de levensduur van de betonnen trappen aanzienlijk verlengd door COPU te sprayen. De betonnen tribune heeft nu een slijtvaste coatinglaag en is UV-bestendig.
Bekijk hier meer projecten!